Fillers voor het opvullen van lijntjes, plooien en lippen

Niet alleen kunnen fillers lijntjes, plooitjes en lippen opvullen, ze kunnen ook je gezichtscontouren verbeteren en de huid verstevigen.

Fillers? Weg met die enge naalden!

Het is eindelijk mogelijk om zonder naald rimpels, plooien, en lippen op te vullen met de Hyaluron pen; het naaldloze systeem. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten vergeleken met een bezoek aan een cosmetisch arts én weg met die enge naalden.

Het hyaluronzuur, dat bovendien een lichaamseigen stof is, wordt onder druk in de huid gebracht vergelijkbaar met een insuline pen. Dit voelt aan als een klein stootje en is niet pijnlijk.

De ingebrachte gel geeft volume onder de huid waardoor de rimpel minder opvalt, lippen voller worden en contouren geaccentueerd worden.

BySapho maakt gebruik van exact dezelfde fillers als een cosmetisch arts. De kwaliteit is dus hetzelfde. 

Diepe rimpels en plooien

De filler gels die wij gebruiken wordt gebruikt voor de volume van lippen of gladstrijken van lijntjes en plooitjes in het gelaat, en is gebaseerd op hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt. Het resultaat kan 6-12 maanden aanhouden.

  • Hangende mondhoeken
  • Neuslippen plooien
  • Marionetlijnen
  • “Rokerslijntjes” rondom de mond

Lippen

Een lipfiller behandeling met hyaluronzuur is een veilige methode om het volume van de lippen te vergroten. Door het inbrengen van een filler, zonder naald, met de Hyaluron pen in de liprand worden de contouren verbeterd. Fillers hebben ook een fantastisch resultaat of correcties op aandoening.

  • Extra Volume
  • Bovenlip Vergroting
  • Correctie Hazenlip, Hyperpigmentatie, Brandwond of andere

Fillers BySapho

Adviesgesprek

Wanneer je twijfelt over een fillers, opvulbehandeling, dan kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en mogelijke behandeling in de salon.