Bij Sapho ben je in goede handen

Omdat alle klanten spreken over de kwaliteit van bijvoorbeeld de permanente make-up die Sapho zet, komen mensen vanuit heel Zeeland en omstreken naar de salon in Vlissingen.

Sapho

Sapho is bij familie, vrienden, en haar klanten ook bekend als kortweg Fo.

Gedreven door passie
Een enorme passie omzetten in je werk. Een uitdaging die Fo met beide handen heeft aangepakt door jarenlang opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Fo vindt het heerlijk om mensen te helpen, weer te laten stralen, en om haar cliënten door haar behandelingen beter in hun vel te laten zitten.

Gecertificeerd behandelaar
Sapho is in het bezit van prominente certificaten. Door het jarenlang volgen van diverse trainingsprogramma’s, cursussen en opleidingen blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en past dit direct toe.

Dat je bij Sapho in goede handen bent geeft je wel zo’n veilig gevoel. Ze past de geleerde technieken met uiterste nauwkeurigheid toe voor het perfecte resultaat. Dit perfectionisme zie je terug in de verbluffende resultaten.

Veiligheid en hygiëne GGD
BySapho werkt uitsluitend met producten van topkwaliteit en hoogwaardig professioneel apparatuur. BySapho werkt veilig conform de regels opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid en is goedgekeurd door GGD Zeeland met de daarbij behorende vergunningen op veiligheid- en hygiënevoorschriften van de GGD.

“Ik wil mijn cliënten altijd de beste service en resultaten bieden. Daarom stel ik de wensen van de cliënt super centraal en adviseer ik de best passende behandeling.” – Fo

In de salon

Wat Sapho's klanten zeggen

Wat Sapho's klanten zeggen

Wat Sapho's klanten zeggen

Wil je ook eens
kennis maken?