Permanente make-up PMU

Permanente make-up, afgekort PMU, omvat onder meer wenkbrauw microblading-, hairstroke-, 3D-, shading- of ombre techniek. Lipblush PMU voor je lippen en je ogen met een permanente eyeliner techniek.

Permanente make-up? Mooier én makkelijker!

Het meest voor de hand liggende voordeel van permanente make-up PMU is het verminderen – of zelfs elimineren – van je dagelijkse make-up routines. Als je erg actief bent, als je haar- of lippenkleur bent kwijtgeraakt door veroudering, medische problemen of als je gevoelig bent voor traditionele make-up, dan is permanente make-up een geweldige optie.

Permanente Make-Up Wenkbrauwen, Eyeliners en Lippen

Wenkbrauwen

Niet iedereen is gezegend met mooie volle wenkbrauwen of je hebt ze gehad maar door leeftijd of aandoening helaas verloren. Permanente make-up is de uitkomst om er iedere dag fantastisch uit te zien en bovendien ook een stuk jonger.

Gebaseerd op jouw wensen, je gezichtsvormen en PMU technieken, zoals hairstroke-, 3D techniek,  schaduw techniek (magic shading of ombre techniek) of microblading zetten wij een mooie wenkbrauw die helemaal bij jou past.

EyeLiners

Opstaan met een frisse blik? Wil je niet continue bezig zijn met het zetten en bijwerken van je eyeliner? Met permanente make-up eyeliner zijn je ogen de hele dag opgemaakt. Skip de tijdrovende klus en bespaar jezelf met permanente eyeliner dagelijks een hoop tijd!

Met onze professionele behandelingen in permanente make-up PMU plaatsen wij de mooiste ooglijntjes met de infra lash eyeliner, classic eyeliner en de smudgy eyeliner techniek.

Permanente Make-Up PMU

Lippen

Permanente make-up voor lippen zorgen voor mooi gevormde lippen die optisch beter ogen, zonder altijd met een lippenstift of lippotlood in de weer te zijn. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan je lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt.

Permanente make-up kan een natuurlijke aanvulling op lippen zijn of een extra accent aan je lippen geven. Je kunt kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen: lipliner, lipliner met shadow of de lippen volledig inkleuren.

Permanente make-up BySapho

Adviesgesprek

Wanneer je twijfelt over een permanente make-up behandeling dan kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en mogelijk behandelingsplan in de salon.