Prijs permanente make-up, huidverbetering, fillers, lashes & brows, en andere cosmetische behandelingen

Prijslijst

Hieronder vindt je de prijzen voor een standaard behandeling in permanente make-up, huidverbetering, fillers, lashes & brows, en onze andere cosmetische specialisten services.

Omdat niet één behandeling hetzelfde is wordt er altijd een intake gedaan om kennis te maken en om vast te kunnen stellen welke behandeling aan jouw eisen voldoet. De prijs kan dus afwijken van de prijzen zoals hieronder vermeld.

BySapho geeft u een unieke service: Betalen in termijnen zonder rente en/of administratiekosten! Dus, is in 1 keer betalen net niet haalbaar? Dan kun je het bedrag verspreiden over 6 maanden (bedrag va €175). *Vraag naar de voorwaarden.

Permanente Make-Up (PMU)
Alle prijzen tbv PMU zijn inclusief nabehandeling / touch-up (totaal 2 behandelingen!). En de wenkbrauw PMU's zijn inclusief browmapping* & epileren.
Wenkbrauw PMU 3D-Hairstrokes / Microblading
v.a. € 150
Met deze techniek worden er realistisch uitziende haartjes nagebootst. Wij adviseren om Hairstrokes alleen te plaatsen : Bij het opvullen van lege plekjes in de wenkbrauwen of in combinatie met de shading techniek. De wenkbrauw krijgt dan een natuurlijk effect.
Wenkbrauw PMU Powderbrows / Ombre
v.a. € 250
Bij deze techniek wordt in de bovenste huidlaag pigment geplaatst. Hiermee creëren we een zacht poederachtig effect die in kleur en toon aangepast kunnen worden.
Wenkbrauw PMU Combi-Brows
v.a. € 250
Combinatie van Hairstrokes, Powder effect & Ombre.
Correctie van foute gezette / oude PMU
n.t.b.
Het corrigeren of coveren van oude en fout aangebrachte PMU (elders geplaatst).
*Wat is Browmapping?
incl.
Met deze methode worden de lijnen in uw gezicht en de beenstructuur gebruikt om uit te meten waar de wenkbrauw begint en hoe de vorm uiteindelijk wordt. Er wordt geen gebruik gemaakt van sjablonen of meetinstrumenten. Het resultaat is letterlijk op het lijf geschreven en zal nooit een onnatuurlijk effect geven. Als de vorm is getekend krijgt u eerst het resultaat te zien alvorens verder te gaan. Er wordt met u overlegd welke kleur het beste bij u past. Er is een ruim assortiment aan pigmenten van zeer hoge kwaliteit aanwezig. Om een zo goed mogelijk kleur te verkrijgen worden 2 of meerdere pigmenten met elkaar gemixt om een passende kleur bij uw huidtint te krijgen.
Eyeliner PMU bovenste oogleden
€ 250
Infralash, tussen de wimpers, zeer subtiele eyeliner. Basic eyeliner. Eyeliner met wing. Double, eyeliner met 2 kleuren.
Eyeliner PMU onderste oogleden
v.a. € 150
Eyeliner PMU boven en onder oogleden
€ 295
Lipliner PMU
€ 225
Full Lips PMU
€ 300
Volledig pigmenteren van de lippen om de lippen voller te laten ogen, de contouren aanzetten en de lippen zacht 'inkleuren'. Dit geeft een prachtig natuurlijk effect.
Correctie Lip PMU
n.t.b.
Bijv. bij een hazenlip, het missen van pigment, na een ongeluk.
Wenkbrauwen & Wimpers (geen pmu)
Wenkbrauwen Shapen, Epileren & Verven
€ 35
Iedere wenkbrauwen behandeling is inclusief browmapping. Zie uitleg “Wat is Browmapping?” hierboven bij PMU wenkbrauwen.
Wimpers Lashlift
€ 59
Uw natuurlijke wimpers worden gelift (effect wimperkrultang) en geverfd. Er wordt ook een 'filler' gebruikt die de wimpers ca.40% voller maakt. Door de 'krul' en het verven (uiteinden van de wimpers zijn daardoor zichtbaarder) ontstaat het effect van wimperextensions. U kunt ermee douchen, zwemmen etc. Wake-Up & Go.
Fillers (Hyaluron)
Opvullen van rimpels, diepe plooien in het gelaat, hangende mondhoeken, neus, lip plooien, marionettenlijnen, rokerslijntjes rondom de mond, lippen extra volume, vergroting van de bovenlip, corrigeren van de lippen als een hazenlip met zeer natuurlijk resultaat.
Fillers 0,5 ml
€ 130
Fillers 1,0 ml
€ 225
Fillers 2,0 ml
€ 400
Fillers 3,0 ml
€ 600
Fine Line Little Body Tattoo's
Fijn en elegant, zeer dunne lijnen. pijnvrij dmv sterke verdoving, relaxed je tattoo laten zetten, privacy; je bent de enige klant zonder inloop van andere klanten en/of personeel, muziekkeuze is aan jou, In alle rust jouw wensen en vragen bespreken.
Fine Line Tattoo
vanaf € 50
Huidverbeteringen
Je kunt kiezen uit een losse behandeling of in kuurverband. Aangezien er zoveel aanbod is en geen huid hetzelfde, is het beter voor om contact op te nemen voor een gericht advies en gedetaileerde prijsindicatie.
Basis gelaatsbehandeling van 60 min
€ 59
Zeer intensieve behandeling van 3 uur
€ 159

Adviesgesprek

Wanneer je twijfelt over een behandeling dan kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en een mogelijk behandelingsplan in de salon.